Телефон

0898 555 832

Email

viva.skinstudio@gmail.com

Работно време

Пон - Съб: 10:00 - 20:00

Дълбоко почистване на лице с ултразвукова шпатула – (90мин)

Ултразвуковото почистване е неинвазивна процедура, която е безопасна за всички типове и състояния на кожата, от акне или розацея до зряла кожа и дори и най-чувствителната кожа. Този вид процедура премахва мъртвите клетки и подпомага генерирането на нови клетки. Увеличава еластичността на кожата и придава младежки вид.

Процедурата включва:

 1. Дегримиране
 2. Ексфолиация с балансиращ почистващ гел
 3. Микрокристален или ензимен пилинг
 4. Нанасяне на тоник
 5. 5. Вапозон
 6. Почистване с ултразвукова шпатула
 7. Екстракция
 8. 8. Дарсонвал
 9. Маска
 10. Нанасяне на серум
 11. Масаж с финален крем

 

Масаж на лице, шия и деколте (45мин)

Дори при съвременните технологии голям процент от хората все още искат естествена алтернатива за гладка и блестяща кожа. И така, каква е тайната? Масаж на лицето!

Масажирането на лицето насърчава притока на кислород и кръв в кожата и също така увеличава производството на колаген, което предотвратява образуването на бръчки. Можете да го наречете „естествен лифтинг на лицето“. Ние предлагаме масаж с хидромасажна пудра с хиалуронова к-на и витамин С за дълбоко подхране, избистряне на тена и охлаждащ и освежаващ ефект.

Процедурта включва:

 1. Дегримиране
 2. Ексфолиация
 3. Вапозон
 4. Ултразвуков пилинг
 5. Масаж с хидромасажна хиалуронова пудра и витамин С или масажен крем
 6. Нанасяне на серум с ултразвук
 7. Маска
 8. Крем

 

Интензивна хидратираща терапия за лице (80мин)

Хидратиращата терапия е проектирана да осигури оздравяване и хидратация на кожата, като същевременно стимулира и подмладява клетките на по-дълбоко ниво. В нея са включени редица продукти и съставки, които са специално проектирани за възстановяване на здравето, енергията, младостта и жизнеността на кожата.

Стъпки на процедурата:

 1. Демакиаж
 2. Вапозон
 3. Ултразвуков пилинг
 4. Пилинг с ръкавица напоена с 9% АНА киселина
 5. Колагенова маска с активни съставки -хиал. к-на, алое, зелен чай и втриване с ултразвук
 6. Нанасяне на аква копринен серум с ултразвук
 7. Масаж с финален крем с АНА и водорасли

 

Микроиглена мезотерапия с Дермапен (45мин)

Микроиглената мезотерапия използва уред с множество малки и изключително тънки иглички от медицинска стомана, които прониквайки в кожата, формират микро-канали, през които в дълбочина се въвеждат концентрирани активни вещества с разнообразно действие. Терапията е изключително подходяща за кожа с пигментни петна, белези, бръчки тип пачи крак, бръчки около устата и отпуснат контур. Има силен лифтинг ефект.

Стъпки:

 1. Демакиаж
 2. Ексфолиация
 3. Вкарване на мезобустера чрез Дермапен с микро наноигли в дълбоките слоеве на кожата
 4. Допълнително внедряване на продукта с ултразвук
 5. Масаж – 10 минути
 6. Маска
 7. Крем

 

Терапии с различни ампули (20мин)

Ампулите за лице дават на кожата ни необходимия тласък, от който се нуждае след пътуване, след козметични процедури, по време на суха зима или след дълго горещо лято. Ампулите на Dr. Belter с които работим са богати на качествени стволови клетки и хиалуронова киселина с фактор на чистотата 5.

Видове предлагани ампули:

Алое Вера,  Лифтинг комплекс, Хиалуронова к-на, Регенериращ комплекс, Възстановяващ концентрат.

 

Ламиниране на мигли (60мин)

Ламинирането на мигли (трайно извиване) е напълно безвредна процедура, чрез която се удължават, удебеляват, извиват и заздравяват естествените мигли. Тя замества много ефективно техниката за поставяне на мигли „косъм по косъм“, като при метода с ламиниране не се добавят никакви изкуствени мигли. Ефектът се запазва до 6- 8 седмици без необходимост от специално предпазване на миглите. Процедурата е особено подходяща при прави, светли, руси и увредени мигли, както и ако искате да подчертаете допълнително своите естествени.

 

Италианска Кола Маска

Кола маската е често използван метод за премахване на нежеланите косми. Тя бива студена и топла. Разликата не е в температурата, а в химичния състав на самата кола маска. Ние  работим с професионална италианска кола маска с телесна температура и еднократни консумативи. Опитът ни е показъл, че на пазара има огромен избор от кола маски, но италианската е най-добрата.